Menu
Your Cart

Body-uri damă

Body-uri damă

Cauți body-uri damă de calitate de top? La C&C Premium Style Lingerie, găsești lenjerie intima dantela de lux, așa că nu mai sta pe gânduri și rasfoiește oferta noastră. Îți oferim body dantela, sau body dama elegante. Ce vrei tu. Totul pentru a te simți sexy!


Brand: Selmark
Selmark Body fashion 60752 Body cu cupă. Jocul fin dintre dantela fină și microfibra plăcută la atingere crează un produs irezistibil și elegant.Designul special oferă eleganță zonei bustului și un plus de feminitate spatelui.Body-ul poate fi purtat atât la birou sub un sacou, cât și ca pi..
368,00 RON
Fără TVA:309,24 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - BalletBallet 2221Body tanga, buretat și fără sârmeFabricat din dantelă fină cu un decolteu adânc în formă de V pentru a crea un efect dramatic. Dantela este elastică pentru a se mula perfect pe formele corpului.Bretelele sunt ajustabile, iar banda de sub sâni oferă suport bustului. Închi..
490,00 RON
Fără TVA:411,77 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - NeverBody Never 2223Body tanga, fără cupe și fără sârmeFabricat din dantelă fină cu un decolteu adânc în formă de V pentru a crea un efect dramatic. Dantela este elastică pentru a se mula perfect pe formele corpului.Banda de mătase accentuează talia oferind totodată un look glam.Linia Ne..
540,00 RON
Fără TVA:453,78 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)