Menu
Your Cart

Informatii despre livrare

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

S.C. C&C Premium Style S.R.L. livrează piese de lenjerie de lux pentru dama  pe teritoriul României. Costul livrării este de 15 ron (TVA inclus)/colet pentru comenzi în valoare mai mică de 390 lei.

S.C. C&C Premium Style S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica oricând costul de livrare afișat pe pagină. Taxele de livrare se plătesc la curier împreună cu contravaloarea produselor achiziționate. Costurile privind produsele și livrarea vor fi menționate pe factura clientului.

Transport  GRATIS  pentru comenzi  de peste  390 ron.


Data Livrării:

Timpii de livrare estimativi sunt între 1-3 zile  lucrătoare.


Derularea Comenzii:

•   Lansarea comenzii pe pagină - după lansarea comenzii, veți primi un mesaj prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră. Înainte de a lansa comanda, verificați disponibilitatea produsului, chiar în pagina de prezentare a acestuia. În caz că veți comanda un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei vă va contacta.

•    Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare, conform programului menționat pe site. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea sau în prima zi lucrătoare;

•    Confirmarea comenzii se face prin e-mail. În unele cazuri un reprezentant de vânzări va intra în contact cu dumneavoastră și vă va informa asupra disponibilității produsului;

•    Livrarea comenzii - daca ați primit email-ul de confirmare al comenzii, produsul dumneavoastră va intra în procesul de livrare, care durează între 1 și 3 zile lucrătoare.


Modalități de livrare:

S.C.C&C Premium Style S.R.L.  efectuează livrări printr-o societate de curierat rapid (PTT Express)


Livrarea produselor:

Produsele sunt înmânate sigilate în ambalajul original al producătorului/expeditorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. Pentru o protecție mai bună a produselor, în unele cazuri vă vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.


Costuri de Livrare

Prețul livrării prin curierat rapid este de 15 RON/colet. S.C.C&C Premium Style S.R.L.  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețul de livrare afișat pe pagină. *prețurile includ TVA 

Această informație va fi livrată împreună cu factura proformă emisă după plasarea comenzii dumneavoastră. Factura emisă va conține taxa de transport. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.


Condiții Speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări S.C.C&C Premium Style S.R.L., vă va informa și vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.Prin plasarea comenzii pe site-ul www.cc-premiumlingerie.ro vă asumați luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor. 


Reclamații

Dacă ați avut dificultăți în relația cu S.C.C&C Premium Style S.R.L.  vă rugăm să ne transmiteți feedback-ul dvs.

Reclamațiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face către:

•           adresa de e-mail sau numerele de telefon din pagina de contact