Menu
Your Cart

Sutiene de baie

Sutiene de baie

Vara e aici. Îți ogerim sutiene de baie tanga sau tip brazilian, modele deosebite, de la mărci precum Selmark și Marlie Dekkers. Pe lângă aceasta, îți oferim și alte piese de lenjerie intimă de damă pentru a te simți sexy.

Brand: Selmark
Selmark - Ave del ParaisoSutien baie balconette BA016Sutien de baie balconette cupă buretată și bretele detașabile, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Bandă de silicon pe interior pentru a oferi susținere a..
315,00 RON
Fără TVA:264,71 RON
Brand: Selmark
Selmark - CachemireSutien baie balconette BB816Sutien de baie balconette cupă buretată și bretele detașabile, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Bandă de silicon pe interior pentru a oferi susținere atunci ..
303,00 RON
Fără TVA:254,62 RON
Brand: Selmark
Selmark - EtnicaSutien baie balconette BB416Sutien de baie balconette cupă buretată și bretele detașabile, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Bandă de silicon pe interior pentru a oferi susținere atunci cân..
185,00 RON
Fără TVA:155,46 RON
Marlies Dekkers - IstharSutien baie balconette 35360Sutien de baie balconette cupă buretată și bretele detașabile, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Combinația cu efectul auriu conferă sutienului de b..
615,00 RON
Fără TVA:516,81 RON
Marlies Dekkers - PantheraSutien baie balconette 35330Sutien de baie balconette cupă buretată și bretele detașabile. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Cupa cu formă rotunjită este special creată pentru a oferi susținere atunci când sutienul este purtat fără bretele. Sâr..
489,99 RON
Fără TVA:411,76 RON
Marlies Dekkers - StarboardSutien baie balconette 351801Sutien de baie balconette cupă buretată, ce se potrivește unui sân mare. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu adânc și sexy. Alege această combinație de culori si suprapuneri pentru un look fresh, maritim. Printul cu dungi ..
675,00 RON
Fără TVA:567,23 RON
Brand: Selmark
Selmark - AnimalSutien baie fără burete mărimi mari BA211Sutien de baie clasic cu sârmă, fără burete, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Sârma specială pentru mărimi mari și croiul special conceput modelează bustul oferind nu doar suport ci și confort maxim la purt..
250,00 RON
Fără TVA:210,08 RON
Brand: Selmark
Selmark - Ave del ParaisoSutien baie fără burete mărimi mari BA011Sutien de baie clasic cu sârmă, fără burete, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Sârma specială pentru mărimi mari și croiul special conceput modelează bustul oferind nu doar suport ci și confort maxi..
230,00 RON
Fără TVA:193,28 RON
Brand: Selmark
Selmark - EtnicaSutien baie fără burete cu sârmă BB411Sutien de baie clasic cu sârmă, fără burete, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Sârma specială pentru mărimi mari și croiul special conceput modelează bustul oferind nu doar suport ci și confort maxim la purtare..
185,00 RON
Fără TVA:155,46 RON
Brand: Selmark
Selmark - Animal Sutien baie push-up BA217Sutien de baie push-up cu sârmă și cupă preformată din burete, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată, dar și sârma specială pentru pushup modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Bretelele sunt reglabile..
210,00 RON
Fără TVA:176,47 RON
Brand: Selmark
Selmark - Ave del ParaisoSutien baie push-up BA017Sutien de baie push-up cu sârmă și cupă preformată din burete, fabricat dintr-un material moale special pentru costume de baie. Cupa buretată, dar și sârma specială pentru pushup modelează sânul și conferă un decolteu sexy. Bretelele sunt reglab..
315,00 RON
Fără TVA:264,71 RON
Marlies Dekkers - CapitanaSutien baie push-up 35371Sutien push-up cupă buretată, ce se potrivește tuturor tipologiilor de sân. Cupa buretată modelează sânul și conferă un decolteu adânc și sexy.Alege această combinație de culori si suprapuneri pentru un look fresh, maritim. Printul cu dungi si fundi..
636,00 RON
Fără TVA:534,45 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)