Menu
Your Cart

Rochii de plajă

Rochii de plajă

Vara e aici. Îți ogerim rochii de plajă deosebite, de la mărci precum Selmark și Marlie Dekkers. Pe lângă aceasta, îți oferim și alte piese de lenjerie intimă de damă pentru a te simți sexy.

Marlies Dekkers - Royal NavyPareo 35432Pareo cu un print foarte frumos de inspirație marină, versatil si glam, manufacturat dintr-un material foarte moale și fin.Este accesoriul perfect pentru o zi însorită la plajă pe malul mării sau la piscină.Opțiunile de purtare sunt numeroase atât ca și rochie ..
475,00 RON
Fără TVA:399,16 RON
Brand: Selmark
Selmark Rochie de plajă coral din vâscoză  BC052Rochie de plajă lungă din vâscoză. Prevăzută cu un elastic fin în talie pentru a se așeza perfect, crăpături pe laterale pentru un look fresh și lejerUșor de combinat cu orice bikini sau costum de baie pentru o zi pe plajă, dar și pentru o pl..
275,00 RON
Fără TVA:231,09 RON
Brand: Selmark
Selmark Rochie de plajă Etnica azul BB495 by SelmarkRochie de plajă albastra ușoară cu bretele reglabile, mărime unică - fiind astfel potrivită tuturor tipologiilor de siluetăUșor de combinat cu orice bikini sau costum de baie pentru o zi pe plajă, dar și pentru o plimbare romantică pe malul mă..
150,00 RON
Fără TVA:126,05 RON
Brand: Selmark
Selmark Rochie de plajă Etnica most BB495 by SelmarkRochie de plajă ușoară cu bretele reglabile, mărime unică - fiind astfel potrivită tuturor tipologiilor de siluetăUșor de combinat cu orice bikini sau costum de baie pentru o zi pe plajă, dar și pentru o plimbare romantică pe malul mării.Instr..
150,00 RON
Fără TVA:126,05 RON
Brand: Selmark
Selmark Rochie de plajă din vâscoză  BC052Rochie de plajă lungă din vâscoză. Prevăzută cu un elastic fin în talie pentru a se așeza perfect, crăpături pe laterale pentru un look fresh și lejerUșor de combinat cu orice bikini sau costum de baie pentru o zi pe plajă, dar și pentru o plimbare..
275,00 RON
Fără TVA:231,09 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)