Menu
Your Cart

Cosabella

Brand: Cosabella
Cosabella - Soire ConfidenceSoir Confidence 2291Body - imprimeu animalierFabricat din tulle foarte fin într-un imprimeu animalier pentru un efect wow. Materialul este elastic pentru a se mula perfect pe formele corpului.Perfect pentru a fi purtat ca piesă outwear - fie sub un sacou sau la o petrecer..
315,00 RON
Fără TVA:264,71 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - BalletBallet 2221Body tanga, buretat și fără sârmeFabricat din dantelă fină cu un decolteu adânc în formă de V pentru a crea un efect dramatic. Dantela este elastică pentru a se mula perfect pe formele corpului.Bretelele sunt ajustabile, iar banda de sub sâni oferă suport bustului. Închi..
490,00 RON
Fără TVA:411,77 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - NeverBody Never 2223Body tanga, fără cupe și fără sârmeFabricat din dantelă fină cu un decolteu adânc în formă de V pentru a crea un efect dramatic. Dantela este elastică pentru a se mula perfect pe formele corpului.Banda de mătase accentuează talia oferind totodată un look glam.Linia Ne..
540,00 RON
Fără TVA:453,78 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - Never Say NeverChilot brazilian Never Say Never 0372Chilot brazilian cu legători lateraleFabricat din dantelă fină cu legători laterale. Dantela este elastică pentru a se mula perfect pe formele corpului, iar legătorile laterale permit o ajustare perfectă pe formele corpului.Legătorile l..
188,00 RON
Fără TVA:157,98 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - BalletChilot panty 0721 BalletChilot panty tanga Fabricat din dantelă fină all-over, astfel motivul dantelei poate fi admirat pe această piesă de lenjerie. Poate fi combinat într-un look cotidian, dar și pentru o seară sexy.Linia Ballet - o dantelă clasică reinventată în produse de ..
165,00 RON
Fără TVA:138,66 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - AllureChilot tanga 0221 AllureChilot tanga minimalist Fabricat din dantelă fină, banda laterală moale și elastică pentru a se potrivi astfel tuturor mărimilor. Poate fi combinat într-un look cotidian, dar și pentru o seară sexy.Linia Allure - experimentează un look fresh cu note boe..
98,00 RON
Fără TVA:82,35 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - Never Say NeverChilot tanga 0343 Never Say NeverChilot tanga cu talie medieFabricat din dantelă fină, banda din talie este foarte placută la atingere și nu deranjează. Dantela este elastică și se așează perfect pe formele corpului. Este chilotul perfect pentru a putea fi purtat..
98,00 RON
Fără TVA:82,35 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - Never Say NeverChilot tanga 03ZL Never Say NeverChilot tanga cu talie joasăFabricat din dantelă fină, banda din talie este foarte placută la atingere și nu deranjează. Dantela este elastică și se așează perfect pe formele corpului. Este chilotul perfect pentru a putea fi purtat..
98,00 RON
Fără TVA:82,35 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - MagnoliaPijama salopetă 2221Pijama din dantelă, tip salopetăFabricată din dantelă fină, cu un elastic in jurul taliei pentru a evidenția formele feminine ale corpului. Nasturii îmbrăcați din față asigură lejeritate la îmbracare.Bretelele sunt ajustabile.Salopeta oferă un look sexy jucăuș..
455,00 RON
Fără TVA:382,35 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - Never Say Never Maternity MommySutien alăptare 1304 Maternity MommySutien alăptare tip bralette, fără sârme, buretat ușor pentru a oferi susținere sânilor și bretele reglabilePrevăzut cu clipsuri pentru a ușura alăptarea Spatele din dantelă fină elastică pentru un plus de confort. I..
285,00 RON
Fără TVA:239,50 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - AllureSutien bralette 1301 AllureSutien bralette cu un decolte adânc în formă de V, fără cupe, cu sârmă în formă de V. Bretele subțiri reglabile, fără închizătoare în spate - fiind astfel foarte confortabil pentru purtarea de zi cu zi.Fabricat din dantelă fină, banda din spate moale..
348,00 RON
Fără TVA:292,44 RON
Brand: Cosabella
Cosabella - BalletSutien bralette 1301 BalletSutien bralette cu un decolte adânc în formă de V, buretat, fără sârmeBretele subțiri reglabile, cu închizătoare la spate.Fabricat din dantelă fină, detalii din dantelă sub bust. Poate fi combinat într-un look cotidian, dar și pentru o seară sexy.Linia Ba..
348,00 RON
Fără TVA:292,44 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)